Skip to main content

Team


Architectenbureau Coppen

Willem II Singel 19

6041 HP Roermond

Telefoonnummer: 0475-330947

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Architectenbureau Coppen is een handelsnaam van Opa bv (Office for peace architecture).

Architectenbureau Coppen werkt nauw samen met 

medewerkers:

functie:

Hans Coppen

Architect

Arnie van Dun

Interieur architect

Hellal Ghafouri

Architect

Erik Bodelier

Eerste tekenaar

Kristine Tumanyan

Artist impressies/ interieurontwerp

medewerker in opleiding
teken / ontwerp assistent

Werkorganisatie

Architectenbureau Coppen is de creatieve werkplaats van Hans Coppen en Arnie van Dun. Hier worden UW idealen gevormd en worden vertaald in praktische, betaalbare en maakbare ontwerpen en producten. 

Ieder van ons brengt hier zijn sterke kanten in naar voren. Hans ontwerpt met u een visie over de toekomst en vertaald dit ruimtelijk, Arnie brengt sfeer en vormt met zijn up to date kennis van de laatste materialen en meubels een harmonische karakteristieke totaal omgeving. 

Hans vertaald met het team de ontwerpen tot ruimtelijk, technisch en regeltechnisch kloppende plannen. Wij zijn daarom pas echt trots als onze ontwerpen niet alleen vernieuwend en mooi, maar ook praktisch en goed maakbaar zijn.

Korte Historie

Peter Coppen begon in 1933 met het architectenbureau. Zijn zoon John nam het bedrijf over in 1972. In 1997 treedt Hans Coppen in de voetsporen van zijn vader en grootvader. In 2011 heeft Hans Coppen structurele samenwerking gezocht met Interieurarchitect Arnie van Dun.

De veelzijdigheid aan opdrachten door de jaren heen is bijna niet te omschrijven. Alles wat zo'n beetje gebouwd of verbouwd kan worden is wel eens door Architectenbureau Coppen ontworpen. Van woonhuis tot kerk, van verzorgingshuis tot school, van kantoor tot mortuarium, van gemeentehuis tot sporthal en van zwembad tot recreatiepark. Vanuit hun hoofdwerkgebied in Limburg en Noord Brabant opereert Architectenbureau Coppen in het hele land actief en zelfs in het buitenland.

Leerlingwerkplaats

Architectenbureau Coppen leidt in hun werkproces jonge mensen op. Dit vergt intensieve begeleiding en nauwe samenwerking. Het aantal werkplekken op deze basis is dan ook beperkt, het is hard werken maar je leert veel.